top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Turkish Paints Cluster Katılımcıları Farbe 2013 Fuarında Avrupalı Alıcılar ile Buluştu.

Güncelleme tarihi: 12 Ağu 2020

İKMİB - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen fuar katılımı programına Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak destek sağladık.

#İKMİB - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından #BOSAD - Boya Sanayicileri Derneği ile işbirliğinde projelendirilen ve Ekonomi Bakanlığı’nın URGE Uluslararası Rekabetçiliğin Desteklenmesi tebliği çerçevesinde desteklenen Türk Boya Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımı, ikinci yurtdışı faaliyetini 6 - 9 Mart 2013 tarihleri arasında #Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Farbe 2013 fuarına yönelik gerçekleştirdi.

9 üretici firmamızın katıldığı fuarda organize edilen ikili iş görüşmeleri programında katılımcılarımız dört gün boyunca toplam 110 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Farbe fuarında Turkish Paint Cluster olarak 7. Salonda 72m2 lik bir ortak katılım standı oluşturuldu. Türk Boya Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımı üyesi 9 firmanın ürünlerini sergilediği stand alanında her bir firmaya ürünlerini tanıtmak amacıyla küçük bir sergileme ünitesi sağlandı, ayrıca ikili iş görüşmelerini gerçekleştirebilmeleri için ortak toplantı alanları tahsis edildi. Farbe Fuarına küme olarak katılımdaki ana amaç; firmalarının sektördeki yenilikleri yerinde incelemesi ve aynı zamanda fuarı ziyaret eden alıcı kitle ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesiydi. Turkish Paint Cluster çatısı altında katılan 9 firmamız fuarın açık olduğu dört gün boyunca toplam 110 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Organizasyona Ekonomi Bakanlığımızı temsilen Kimya Sektörü Daire Başkanımız Sn. Bahadır Erkan ve Kobi Kümelenme Dairesi Uzmanı Sn. Kerim Hemdil katılırken Düsseldorf Ticaret Müşavirimiz Sn. Hüsamettin Kılıçkaya da standımıza ziyarette bulundu.

İlk yurtdışı pazarlama faaliyetini Cezayir ve Fas'a yönelik olarak gerçekleştiren Türk Boya Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımı, ikinci yurtdışı faaliyetini Farbe 2013 fuarına ortak bir stand ile katılarak yaparken hem projenin tanıtımını başarı ile gerçekleştirmiş hem de katılımcı firmaların iş görüşmeleri yapmalarına imkan sağlamış oldu.



14 görüntüleme0 yorum
bottom of page