top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

HGH India Fuarına Katılan Ev ve Mutfak Eşyaları İhracatçıları 1.3 Milyar $ lık Pazara Göz Dikti

Mumbai - Hindistan'da düzenlenen HGH India 2018 fuarının milli katılım organizasyonu iştirakimiz olan Globrand Uluslararası Fuarcılık (#GlobrandExpo) firması tarafından gerçekleştirildi.

1.3 milyar $ lık nüfusu ve yıllık 308 milyon $'lık ev ve mutfak eşya ürünleri ithalatı bulunan Hindistan'a gerçekleştirdiğimiz 3.8 milyon $'lık ihracat ve %1.25'lik pazar payı ülke potansiyelimizin çok altında. #EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği ile Globrand Uluslararası Fuarcılık ve Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonucunda firmalarımızın #Hindistan pazarında daha fazla söz sahibi olmasına yönelik olarak HGH India 2018 fuarına milli katılım organizasyonu gerçekleştirdik.

Mumbai'de düzenlenen HGH India 2018 fuarına 11 ihracatçı firmamız katılım gösterdi.

HGH India fuarını bu yıl Hindistan genelinden ve komşu ülkelerden 35.000 in üzerinde profesyonel alıcı ziyaret ederken yaklaşık 600 marka ürünlerini sergileme fırsatı buldu. Ülkemizden Doğrular, Mercanlar, Miss Collection, Uğurlar, Titiz, Lux Plastik, Öncü Grup, Solmazer, Dekor Cam, Aydın Örme, Korkmaz firmalarının katılım sağladığı fuarda Almanya, Fransa, İtalya, Belçika, Kore gibi farklı ülkelerden firmalar da ürünlerini sergileme fırsatı buldu.

Katılımcı Firmalarımız için Etkili Tanıtım

Milli katılım organizasyonu kapsamında fuar alanı dışında ve içerisinde gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmaları ile hem ülke markamızı destekledik hem de katılımcı firmalarımıza olan ilginin artmasına destek sağladık.

Hemen tüm katılımcıların memnun ayrıldığı fuarın 2019 yılında katılımcı sayısını arttırması, Türkiye katılımının da büyüyerek devam etmesi bekleniyor.


13 görüntüleme0 yorum
bottom of page