top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2019, 50 Ülkeden Katılımcıya Ev Sahipliği Yaptı.

Güncelleme tarihi: 21 Ağu 2020

EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından dördüncüsü düzenlenen "Hosted Buyer" konseptli alım heyeti organizasyonunun İstanbul'da gerçekleştirilmesinde Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak destek sağladık.

#EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından Türk ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmaların farklı ülkelerden ithalatçı, toptancı, distribütör ve zincir mağazalar ile bir araya gelebilmelerine yönelik olarak düzenlenen “Turkish Housewares by Invitation Only” alım heyeti organizasyonu dördüncü kez 20-23 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2019 etkinliğine EVSİD üyesi 57 üretici firma katılım gösterdi.

Önceki yıllarda olduğu gibi Hilton Convention & Exhibition Center organize edilen Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2019 etkinliği yabancı konuklar ile Evsid üyesi katılımcı firmaların birbirleri ile tanışması amacıyla organize edilen açılış kokteyli ile başladı.


Programın ikinci günü ise yabancı konuklar için organize edilen briefing toplantısı sonrasında 50 farklı ülkeden gelen alıcılar iki gün boyunca üretici firmalarımız ile önceden belirlenen görüşme program dahilinde toplantılarını gerçekleştirdiler.


Dünya genelinde rekor katılım

50 farklı ülkeden gelen 79 firmanın yetkilileri ve Türkiye'de yerleşik 4 satınalma ofisi yetkilileri ile iki günlük programda biraraya gelen firmalarımız toplamda 1.882 iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Yoğun görüşme programı

Turkish Housewares By Invitation Only etkinliği dördüncü yılında hem yabancı alıcı sayısı hem de Türk üretici sayısını arttırma başarısı gösterdi. Daha da önemlisi, yoğun görüşme programında firma başına 33 iş görüşmesi ortalamasına erişildi ve önemli iş bağlantıları kuruldu.


Sadece ürünlerimizi değil ülkemizi ve Türk misafirperverliğini de tanıttık

Program süresince konuklarımızı düzenlediğimiz kokteyl ve akşam yemeği etkinlikleri ve finalinde Esma Sultan Yalısında düzenlediğimiz gala yemeği programı ile ağırladık. Programın son gününde ise konuklarımızı tarihi yarımadaya götürerek ülkemizin tarihi ve kültürü hakkında da bilgi almalarını sağladık.



123 görüntüleme0 yorum
bottom of page