top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Pack@Turkey Takımı PACE Europe 2015 Etkinliğine Katıldı.

İKMİB - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen heyet organizasyonuna Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak destek sağladık.

#İKMİB - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi tebliği kapsamında projelendirilen Pack@Turkey Ambalaj Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımı ikinci yurtdışı pazarlama faaliyetini #Belçika'nın Brüksel şehrinde gerçekleştirilen Pace Europe etkinliğine yönelik olarak 9 - 13 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenledi.

Brüksel'de organize edilen Pace Europe etkinliğine Pack@Turkey takımından 8 firma katılım gösterdi.

Ambalaj sektöründeki yeniliklerin ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bunun yanında ambalaj profesyonellerinin bir araya geldiği bir yapıda gerçekleşen Pace Europe etkinliğine Pack@Turkey takımı olarak katılım sağlanarak hem küme firmalarının sunum ve eğitimlere katılmaları hem de direkt ilgili satın alma yetkilileri ile birebir görüşmeler gerçekleştirmeleri amaçlandı.


Firmalarımız ürünlerini sergileme imkanı buldu

Hem sektörel forumların düzenlendiği hem de katılımcı firmaların ürünlerini sergiledikleri mini bir fuar ortamının oluşturulduğu Pace Europe etkinliğinin ilk gününde katılımcı firmalarımız öncelikle kendilerine ayrılan masaları düzenleyip ardından sektörel sunumlara katılım gösterdiler. Katılımcılarımız gün sonunda verilen akşam yemeği sırasında da sektör profesyonelleri ile tanışma imkanı buldu.

Pack@Turkey takımı firmalarımız etkinlik süresince 48 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdiler.

İki gün süren etkinlikte önemli alıcılar ile görüşme fırsatı bulundu.

Pace Europe etkinliğinin başlamasıyla firmalarımız normal koşullarda ulaşılması zor alıcılar ile görüşme imkanı yakaladılar. Pace Europe'un üretici ve satınalmacı firmaları sosyal platformda da bir araya getiren, onları kahvaltı, öğle yemeği ve akşam kokteyllerinde birbirleri ile buluşturan bir yapıda olması bu görüşmelerin etkinliği daha da arttırdı.



3 görüntüleme0 yorum
bottom of page