top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Türk Yapı Kimyasalları ve Boya Sektörü Latin Amerikalı Alıcılar ile E-Ticaret Heyetinde Buluştu.

Pandemi sürecinde Türkiye'de düzenlenen ilk e-ticaret heyetinin organizasyonunda Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak destek sağladık.

Türk Yapı Kimyasalları ve Boya Sektöründe faaliyet gösteren firmaların ihracat pazarlarını geliştirmek ve özellikle Kolombiya ile Latin Amerika ülkelerine girişine destek olmak amacıyla #İKMİB - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından projelendirilen Sanal Ticaret Heyeti 11-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında 12 üretici/ ihracatçı firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. Program süresince her katılımcı firmanın en az 8 ortalamada ise 10 iş görüşmesi gerçekleştirmesi sağlandı.

12 üretici / ihracatçı firma e-ticaret heyeti programı sırasında toplam 123 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdiler.

E-Ticaret Heyeti Öncesinde Katılımcılara Yönelik Webinar Düzenledik.

Gerek pazardaki dinamiklerin sektöre aktarılması gerekse Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Sanal Ticaret Heyeti ile ilgili firmalarımızı bilgilendirmek amacıyla bir webinar programı organize edildi. Programa İKMİB Başkanı Sn. Adil Pelister ve TİM Başkanı Sn. İsmail Gülle açılış konuşmaları ile katkı sağlarken başta Bogota Ticaret Müşavirimiz Sn.Türker Kocamış’ın da yer aldığı uzmanların sunumları ile fimalarımıza pazar ile ilgili bilgiler verildi.


Kolombiya dahil olmak üzere toplam 10 farklı Latin Amerika ülkesinden alıcılar ile katılımcı firmalarımızın arasındaki görüşmeler Zoom uygulaması üzerinden tercümanlarımız eşliğinde gerçekleştirildi.


85 görüntüleme0 yorum
bottom of page