top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Türk Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörü Yabancı Alıcılar ile İstanbul'da Buluştu

EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından ilk kez organize edilen "Hosted Buyer" konseptli alım heyeti organizasyonunun İstanbul'da gerçekleştirilmesinde Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak destek sağladık.

Turkish Housewares by Invitation Only etkinliği, #EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından üyelerinden gelen ve yurt içinde düzenlenen sektör fuarlarının özellikle ihracat hedefli firmalar için yeterli verimlilikte geçmediğine yönelik paylaşımlar sonucu yurt dışındaki önemli potansiyele sahip firmaların ülkemize getirilerek üye firmaları ile görüşmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirildi.

İlk kez organize edilen Turkish Housewares by Invitation Only alım heyeti programına 38 Türk üretici firma katılım gösterdi

Hilton Convention & Exhibition Center'da 1-4 Haziran 2016 tarihleri arasında organize edilen Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2016 etkinliği yabancı konuklar ile üretici firmalarımızın tanışması amacıyla organize edilen açılış kokteyli ile başladı.


Programın ikinci günü yabancı konuklar için organize edilen briefing toplantısı ile başladı. Yabacı konuklar etkinliğe katılan firmalar ve etkinlik akışı hakkında aldıkları bu etkinlik sonrasında firmalarla görüşme yapacakları alana alındılar.

Etkinliğe yurtdışında yerleşik 36 firmanın yetkilisinin yanısıra Türkiye'de yerleşik 7 satınalma ofisi yetkilisi de katılım gösterdi.

Yoğun görüşme programı katılımcılarımızı memnun etti.

Yurtdışından gelen 36 firmanın yetkilileri ve Türkiye'de yerleşik 7 satınalma ofisi yetkilileri ile iki günlük programda biraraya gelen firmalarımız ortalama 25 iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Yoğun geçen iki günlük ikili iş görüşmesi programında toplamda 941 iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Hem ticaret hem dostluklar gelişti

Yurtdışından gelen konuklarımıza organize ettiğimiz açılış kokteyli, boğazda gezinti teknesinde akşam yemeği ve Feriye'de gala yemeği ile Türk konukseverliğini gösterirken yeni dostlukların kurulmasına da imkan sağladık. Etkinliğin son gününde organize ettiğimiz şehir turu programı ile de yabancı alıcıların ülkemizi de tanımaları mümkün oldu.


12 görüntüleme0 yorum
bottom of page