top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Türk Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörü Yabancı Alıcıları 2. Kez İstanbul'da Ağırladı

#EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından ikincisi düzenlenen "Hosted Buyer" konseptli alım heyeti organizasyonunun İstanbul'da gerçekleştirilmesinde Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak destek sağladık.

Turkish Housewares by Invitation Only etkinliği, #EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından üyelerinden gelen ve yurt içinde düzenlenen sektör fuarlarının özellikle ihracat hedefli firmalar için yeterli verimlilikte geçmediğine yönelik paylaşımlar sonucu yurt dışındaki önemli potansiyele sahip firmaların ülkemize getirilerek üye firmaları ile görüşmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilmişti. Önceki yıl elde edilen başarılı sonuçlar doğrultusunda aynı etkinliğin 15 - 18 Kasım 2017 tarihinde tekrarlanmasına karar verildi.


Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2017 etkinliğine EVSİD üyesi 42 üretici firma katılım gösterdi

2016 yılında olduğu gibi Hilton Convention & Exhibition Center organize edilen Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2017 etkinliği yabancı konuklar ile üretici firmalarımızın tanışması amacıyla organize edilen açılış kokteyli ile başladı.


Programın ikinci günü ise yabancı konuklar için organize edilen briefing toplantısı ile başladı. Etkinliğe katılan firmalar ve program hakkında aldıkları bu bilgilendirme sonrasında 29 farklı ülkeden gelen alıcılar iki gün boyunca üretici firmalarımız ile önceden belirlenen görüşme program dahilinde toplantılarını gerçekleştirdiler.


Etkinliğe katılım sağlayan ülke sayısı artıyor

29 farklı ülkeden gelen 47 firmanın yetkilileri ve Türkiye'de yerleşik 7 satınalma ofisi yetkilileri ile iki günlük programda biraraya gelen firmalarımız toplamda 956 iş görüşmesi gerçekleştirdi.


Ülke markamızın gelişmesine destek veriyoruz

Yurtdışından gelen konuklarımıza organize ettiğimiz açılış kokteyli, networking akşam yemeği ve Feriye'de düzenlenen gala yemeği ile Türk konukseverliğini gösterirken yeni dostlukların kurulmasına da imkan sağladık. Etkinliğin son gününde organize ettiğimiz şehir turu programı ile de yabancı alıcıların ülkemizi de tanımaları mümkün oldu.



21 görüntüleme0 yorum
bottom of page