top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Türk Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sektörü Yabancı Alıcılar ile İstanbul'da Buluştu

İKMİB - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından ilk kez organize edilen "Hosted Buyer" konseptli alım heyeti organizasyonu olan "Cosmeet İstanbul" etkinliğini Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak gerçekleştirdik.

#Cosmeet İstanbul etkinliği, #İKMİB - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından yurt dışındaki önemli potansiyele sahip firmaların ülkemize getirilerek üyesi olan ihracatçı firmalar ile görüşmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirildi.

İlk kez organize edilen Cosmeet İstanbul alım heyeti programına kozmetik ve temizlik ürünleri sektöründen 30 Türk üretici firma katılım gösterdi

The Grand Tarabya Hotel'de 22 - 25 Kasım 2017 tarihleri arasında organize edilen Cosmeet İstanbul 2017 etkinliği yabancı konuklar ile üretici firmalarımızı bir araya getiren sektörün ilk örneği olması açısından da önemliydi. Yakın pazarlar dışında Latin Amerika ve Asya’dan 37 firmanın katıldığı etkinlik kapsamında her katılımcı firma ortalama 22 iş görüşme gerçekleştirdi.

Etkinliğe yurtdışında yerleşik 37 firma katılım gösterirken ikili iş görüşmeleri programı süresince 817 iş görüşmesi gerçekleştirildi.

İki gün süresince yoğun görüşmeler gerçekleştirildi.

İkili iş görüşmeleri öncesi 22 Kasım Çarşamba günü satınalmacı firmalar ile katılımcı Türk firmaları bir araya getirmek amacıyla bir açılış kokteyli organize edildi. Programın devamında 23 ve 24 Kasım tarihleri arasında The Grand Tarabya Hotel 'de üreticiler ve satın almacılar önceden planlanan görüşme programlarına göre "table top" düzeninde görüşmelerini yoğun bir şekilde gerçekleştirdiler.


Sadece ürünlerimizi değil ülkemizi ve Türk misafirperverliğini de tanıttık

Program süresince konuklarımızı düzenlediğimiz kokteyl ve akşam yemeği programları ve finalinde Sait Halim Paşa Yalısında düzenlediğimiz gala yemeği programı ile ağırladık. Programın son gününde ise konuklarımızı tarihi yarımadaya götürerek ülkemizin tarihi ve kültürü hakkında da bilgi almalarını sağladık.

20 görüntüleme0 yorum
bottom of page