top of page
  • Yazarın fotoğrafıGlobrand Strateji ve Danışmanlık

Türkish Housewares by Invitation Only 3. Kez Yabancı Alıcıları İstanbul'da Ağırladı

#EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenen "Hosted Buyer" konseptli alım heyeti organizasyonunun İstanbul'da gerçekleştirilmesinde Globrand Strateji ve Danışmanlık olarak destek sağladık.

Turkish Housewares by Invitation Only etkinliği, #EVSİD - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği tarafından üyelerinden gelen ve yurt içinde düzenlenen sektör fuarlarının özellikle ihracat hedefli firmalar için yeterli verimlilikte geçmediğine yönelik paylaşımlar sonucu yurt dışındaki önemli potansiyele sahip firmaların ülkemize getirilerek üye firmaları ile görüşmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilmişti. Önceki iki yıl düzenlenen etkinliklerde elde edilen başarılı sonuçlar doğrultusunda aynı etkinliğin 14 - 17 Kasım 2018 tarihinde üçüncü kez tekrarlanmasına karar verildi.


Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2018 etkinliğine EVSİD üyesi 39 üretici firma katılım gösterdi.

Önceki yıl olduğu gibi Hilton Convention & Exhibition Center organize edilen Turkish Housewares by Invitation Only - Turkey 2018 etkinliği konukların birbirleri ile tanışması amacıyla organize edilen açılış kokteyli ile başladı.

Programın ikinci günü ise yabancı konuklar için organize edilen briefing toplantısı ile başladı. Etkinliğe katılan firmalar ve program hakkında aldıkları bu bilgilendirme sonrasında 38 farklı ülkeden gelen alıcılar iki gün boyunca üretici firmalarımız ile önceden belirlenen görüşme program dahilinde toplantılarını gerçekleştirdiler.


Yabancı ülke katılımı ve alıcı sayısı her yıl artıyor

38 farklı ülkeden gelen 67 firmanın yetkilileri ve Türkiye'de yerleşik 5 satınalma ofisi yetkilileri ile iki günlük programda biraraya gelen firmalarımız toplamda 1.544 iş görüşmesi gerçekleştirdi.


Ülke markamızın gelişmesine destek veriyoruz

Yurtdışından gelen konuklarımıza organize ettiğimiz açılış kokteyli, networking akşam yemeği ve Esma Sultan'da düzenlenen gala yemeği ile Türk konukseverliğini gösterirken yeni dostlukların kurulmasına da imkan sağladık. Etkinliğin son gününde organize ettiğimiz şehir turu programı ile de yabancı alıcıların ülkemizi de tanımaları mümkün oldu.


19 görüntüleme0 yorum
bottom of page